Ankai pure electric double-decker sightseeing bus is put into operation in Zhaoqing

[2018-08-22]

On August 3, 2018, the appearance of four Ankai pure electric double decker sightseeing buses attracted great attention from

Zhaoqing citizens. Guangdong Zhaoqing, which was smashed by the “double decker sightseeing bus”, finally officially

ushered in these “star” models. From the confirmation of the "double decker sightseeing bus commissioning" message,

to the collection of the running route, to the exposure of the pure electric double decker sightseeing bus "real look",

and the final tour route... This "most beautiful" bus line in Zhaoqing will greatly enhance the image and reputation

of Zhaoqing City as a representative of the "zero emission" of green travel.

More seats on second floor, also a large skylight

Create a new “popular” travel style in Zhaoqing

With the improvement of people's living standards, the demand for domestic tourism is increasing. At the same time,

people's requirements for tourism quality and tourism experience are greatly improved. In order to fully meet the

higher requirements of people in the new era, the tourist industry is also constantly operating mode and service.

In terms of ways and means to explore and innovate, improving the passenger experience by improving the quality

of passenger vehicles has become the mainstream development direction of the passenger operation industry.

The double decker sightseeing bus is a unique means of transportation that greatly enhances the tourist experience.

The Ankai pure electric double decker sightseeing bus is 12 meters long. The exterior of the bus is also printed with

the words "Seven Star Rock". The design is simple and generous, and at the same time fully reflects the strong regional

color of Zhaoqing.

It is understood that the bus only takes 3 to 5 hours for a single charge, 250 kilometers for full power, 300 kilometers for air

conditioners, and can fully meet the needs of the line throughout the day. In the interior design, the bus is equipped with 66

passenger seats, and some seats are designed with a “face to face” design, which is very suitable for family and friends to

ride together, so that passengers can enjoy a warm and comfortable trip together.

Not only that, but in addition to the large viewing window, the bus also has a large panoramic sunroof at the top of the

second floor. The wide viewing view can greatly enhance the tourist experience.

As a famous tourist city in China, Zhaoqing City is not only known as the “Millennium Poetry Gallery”, but also rich in

mineral resources and has more than 220 kinds of wild animals. It has the reputation with“Golden Township” and

“The oasis on Tropic of Cancer” in Guangdong.

The addition of Ankai pure electric double decker sightseeing bus will undoubtedly make this “world treasure” of

Zhaoqing more attractive. Taking the double decker sightseeing bus will not only take advantage of the beautiful

scenery of Zhaoqing, but also savor the city's millennium culture and experience the profound historical heritage

of this ancient land.

Not only Zhaoqing, but also domestic and international, the tourist city that introduces double decker sightseeing

buses is very common. Ankai’s double decker sightseeing bus has been used around the world very early. At the

2012 London Olympics, 20 Ankai convertible buses operated on various gold tourist routes in London, serving

Olympic visitors from all over the world and applauding China.

Following the popularity of the United Kingdom, the United States, France, Australia, the United Arab Emirates,

South Africa and other countries, the Ankai double decker open top sightseeing car successfully landed in New

Zealand in 2017. In the domestic Shanghai, Tianjin, Xi'an and other places, there are also Ankai double decker

sightseeing buses.

Not only that, Ankai has been continuously upgrading its R&D and manufacturing of double decker buses and has

launched pure electric vehicles. At the beginning of 2018, the world's first pure electric double decker open top

sightseeing bus manufactured by Ankai Bus was officially put into operation in Paris, representing the beginning

of the Chinese passenger car export to the new energy field. On June 24th, the first 333 roads in Guangzhou that

used pure electric double decker buses were officially put into operation. The lines were all composed of Ankai pure

electric double decker buses. In the future, the Ankai double decker sightseeing bus will continue to be an outstanding

representative of China's manufacturing and contribute to the development of tourism at home and abroad.